Gevangene van de hemel

eBook: Gevangene van de hemel

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Dave Robicheaux vindt vier lichamen in een neergestort vliegtuig. De autoriteiten melden echter slechts drie slachtoffers…
Dave Robicheaux – Vietnam-veteraan, ex-alcoholist en voormalig detective – doet zijn best zijn criminele en gewelddadige verleden van zich af te schudden als beheerder van een verhuurbedrijf van boten.
Dan stort voor zijn ogen een vliegtuigje neer. Robicheaux kan een meisje redden, de overige vier inzittenden overleven de crash niet. Toch melden de autoriteiten dat er slechts drie mensen zijn omgekomen.
Wie was de vierde man en waarom wordt zijn identiteit verborgen gehouden? Wie plaatste een bom in het vliegtuig? Het detective-instinct van Robicheaux dwingt hem nader op de zaak in te gaan.
Er zijn echter mensen die trachten Robicheaux ven zijn onderzoek af te houden. Maar hij is reeds zo ver in de zaak betrokken dat niets en niemand hem er meer van kan afhouden. Dan worden twee huurmoordenaars op hem afgestuurd. Door hen belandt hij in een gruwelijk web van moord, verraad en bedrog. Robicheaux ontdekt dat hij niemand kan vertrouwen behalve een ex-vriendin, de prostituee Robin...


Über den Autor

James Lee Burke is een internationale bestsellerauteur. Zijn eerdere boeken werden door de pers lovend ontvangen.

Produkt Details

Verlag: Skinnbok

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: dut

Umfang: 350 Seiten

Größe: 759,7 KB

ISBN: 9789979643579

Veröffentlichung: