Livet har lært os

eBook: Livet har lært os

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Hvad sker der, når seks kvinder dykker ned i hver sit ordbassin?

Livet har lært os tager læseren med på mange små opdagelsesrejser i seks kvinders livserfaringer. Alle har mødt modgange i livet, og alle har fundet veje til at rumme livets tilskikkelser og trives med (eller på trods af) deres livsvilkår.

Denne mangfoldige samling af livskloge fortællinger og betragtninger rummer også en række helt korte tekster (på 100 ord) som inspiration til læserens egne refleksioner - og måske til selv at skrive videre.

Velkommen i vores palette af læring og livskraft.


Über den Autor

Marianne Christensen, født 1954, er uddannet lærer og har undervist børn og voksne hele livet. I 2002 debuterede hun professionelt som mundtlig fortæller og har optrådt i ind- og udland siden. Hun blev i 2014 inviteret med i den lokale interessegruppe for forfattere og begyndte herefter at skrive mere. I 2018 udgav hun sin første digtsamling Blå måne skinner hvidt lys. Den blev i 2019 efterfulgt af samlingen Fløjtende ligegyldige bekymringer. I 2020 udkom interviewbogen Det sidste led, et liv uden børn i samarbejde med Dorthe Roholte. I 2021 udkom digtsamlingen Hvor blå kan man bli´ ,en samling tekster, der oprindeligt er opført med musikledsagelse som bluesjam. Du kan møde Marianne på hjemmesiden mariannnechristensen.dk

Produkt Details

Verlag: Liv

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: dan

Umfang: 164 Seiten

Größe: 600,0 KB

ISBN: 9788797393529

Veröffentlichung: