Tænk dig til et bedre liv 2. udgave

eBook: Tænk dig til et bedre liv  2. udgave

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Bogen er en lettilgængelig selvudviklingsbog med emner indenfor Tankens kraft, visualisering, mentaltræning, livsdrejebog, fremtidsdagbog og redskaber til at tage ansvar for eget liv, helbred og især stress.

"Til dags dato den bedste og mest jordnære selvudviklingsbog jeg nogensinde har læst og arbejdet med. Med hverdagsagtige og letforståelige eksempler rammer bogen min lyst til at arbejde med min udvikling."

Anne-Dorthe Camille Jensen


Über den Autor

Lone Rytsel er ikke blot skoleleder, i ordets bedste forstand. Hun er også menneskekender, med 36 års erfaring i at drive VVC Kursuscenter, og et hjerte, der rummer hver en borger, hun har mødt.

Hun er en afholdt arbejdsgiver og facilitator, som hjælper mennesker videre på deres vej. Hun er en involverende leder med øje for det enkelte menneskes ressourcer og forvandlingsmuligheder.

Med et realistisk og jordnært lederskab, bringer hun deres unikke kompetencer i spil, som f.eks. i arbejdet med denne bog, hvor hun deler menneskers historier - også de grimme og hårde og tragiske.

Bogen er et kalejdoskop af fortællinger fra mennesker som har haft kaos og håb inde på livet. Borgere, som Lone dagligt hjælper tilbage til arbejdsmarkedet og nærmere personlig afklaring.

Lone står for samskabelse og samspil, og nærværende bogprojekt er et indsigtsfuldt bidrag og inspiration til debatten om stress, depression og angst i borgernes hverdag.

Med kærlig hilsen
Maria og Charley

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: dan

Umfang: 100 Seiten

Größe: 1,6 MB

ISBN: 9788771881578

Veröffentlichung: