Gina'nın Aşkı 4

eBook: Gina'nın Aşkı 4

Erotik

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Ona ne olduğunu anlamadan önce koridorda ipek atkımla gözlerini bağlamıştım. Ellerini tuttum ve hemen çantamdan bir ip ile vücudunun önünde bağlamaya başladı. Onu oturma odasına götürdüm ve yatağıma koydum. Bir şey söyleyebilmeden önce, yatağın üzerine gövdesini bastırdım ve bağlı ellerini yatağın karşı tarafına sabitlettim.

Dari şaşırtıcı derecede sakindi. Hareketimle onu tamamen şaşırtmıştım. Parmaklarım kemerinde hafifçe çalmaya başlamadan önce ayakkabılarını ve çoraplarını çıkardım. Pantolonunu ve külotunu çıkardım. Elleri yatağa sıkıca bağlandı ve gözleri bağlıydı, şimdi önümde yatıyordu, tişörtünü giymişti. Dikkatlice bacaklarını açtım ve bu pozisyonda iki halat la yatağa bağladım. Savunmasızdı ve benim merhametimdeydi.


Über den Autor

Benim adım Gina White. 1992'de Schweinfurt'ta doğdum. Çocukluğumdan beri her türlü hikaye yazdım. Yaşlandıkça, erotik hikayeler yazma arzusu daha da güçleniyor. Ve şimdi, evet. Geleneklere uymuyorum. Sabit süreçler veya ortak fikirler. Bazen bir kadının bakış açısından, bazen de bir erkeğin bakış açısından yazıyorum. Çünkü benim hikayelerim iki cinsi de memnun etmek içindir.

Produkt Details

Verlag: neobooks

Genre: Erotik

Sprache: German

Umfang: 13 Seiten

Größe: 242,5 KB

ISBN: 9783750210080

Veröffentlichung: