Erotik arzu

eBook: Erotik arzu

Erotik

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Bu rotayı 6 aydan fazla düzenli olarak kullanıyorum. Bu dairede. Bu adama. O tuhaf adam. Benim adım önemli değil, isimler bu hikayede önemli değil.

Hafif doğal dalgalarda, mavi gözlerde, 48 kg'da 1.65 m boyunda, göğüsleri biraz küçük ama güzel bir şekle ve sağlam bir tabana sahip, 27 yaşında, uzun, sarı saçlıyım. Elma şekli. Benim hakkımda en sıcak şey olduğunu düşündüğümü söylemek zorunda kalsaydım, kesinlikle popom olurdu.

Kibirli görünmeden, ama biliyorum ki çok iyi görünüyorum. Çoğu erkek beni sıcak süpürme kategorisine sokardı. Her zaman erkekleri seçebildim ve bundan da keyif aldım. Asla seçilmedim, hayatımda ve yatağımda hangi adamın izin verdiğine her zaman yalnız karar verdim.

İşletme diplomam var. Çok iyi bir iş. Büyük bir koca, yakışıklı, zeki, iyi muhatap ve yatakta şefkatli bir sevgili. Bir erkekle seks yaptığımda, kendimi bırakıp tamamen teslim olmaktan gerçekten hoşlanmam. Diğer kadınlara aptalca gelebilir, ama kendimi bir erkeğin önüne orgazma gitmekten rahatsız hissediyorum.


Über den Autor

Sevgili okuyucular, kitabımı satın aldığınız için teşekkür ederim. Erotik arzu erotik kısa bir hikaye. Ama şimdi gerçek kişime. Benim adım Jupiter Hill. 1982 yılında Frankfurt am Main'de doğdum. Çocukluğumdan beri her türlü hikayeyi yazdım. Yaşlandıkça, erotik hikayeler yazma arzum güçlendi. Bunu şimdi yapıyorum.

Produkt Details

Verlag: neobooks

Genre: Erotik

Sprache: German

Umfang: 60 Seiten

Größe: 225,3 KB

ISBN: 9783752908596

Veröffentlichung: