abstraICT art

eBook: abstraICT art

Sprache - Englisch

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Art is great and wonderful because anyone can be an artist. The modern way to make art is to use a computer. This book includes twenty colourful and mostly abstract paintings made with computer. This is the first book in the Art with Computer book series.

Taide on hienoa ja suurenmoista, koska kuka tahansa voi olla taiteilija. Moderni tapa tehdä taidetta on käyttää tietokonetta. Tässä kirjassa on kaksikymmentä värikästä ja enimmäkseen abstraktia tietokoneella tehtyä maalausta. Tämä on ensimmäinen kirja Art with Computer (Taidetta tietokoneella) -kirjasarjassa.


Über den Autor

Aapo Korte is a Finnish philatelist, poet and friend of art, who loves to write and make art. Korte is father of three children and he loves animals.

Aapo Korte on janakkalalainen filatelisti, runoilija ja taiteen ystävä, joka rakastaa kirjoittamista ja taiteen tekemistä.

Filatelistina hän on keskittynyt postihistorian keräämiseen ja tutkimiseen sekä postikorttien keräilyyn. Hän on kirjoittanut kymmeniä artikkeleita postimerkki- ja keräilylehtiin.

Runoilijana hän pitää erityisesti modernista runoudesta.

Taiteesta erityisesti abstrakti taide, moderni taide ja tietokonetaide ovat hänen mieleensä. Itse hän tekee lähinnä abstraktia taidetta tietokoneella.

Aapo Korte on kolmen lapsen isä ja eläinten ystävä. Nuoruudessaan Korte harrasti yleisurheilua Hämeenlinnan Kisassa; nykyään hän on penkkiurheilija ja jääkiekkojoukkue HPK:n kannattaja.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Englisch

Sprache: English

Umfang: 6 Seiten

Größe: 1,5 MB

ISBN: 9789515681850

Veröffentlichung: