Urheilulajirunokirja

eBook: Urheilulajirunokirja

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Mitä syntyy, kun yhdistetään urheilu ja runous? Syntyy Urheilulajirunokirja - runokirja urheilun ystäville, niin penkkiurheilijoille kuin urheilua harrastavillekin. Kirjaa lukiessaan voi kuvitella itsensä urheilukentälle tai sen laidalle. Urheilulajirunokirjassa on nimensä mukaisesti runoja eri urheilulajeista, kuten curlingista, frisbeegolfista, jalkapallosta, jääkiekosta, koripallosta, mäkihypystä, tenniksestä ja yleisurheilusta.


Über den Autor

Aapo Korte is a Finnish philatelist, poet and friend of art, who loves to write and make art. Korte is father of three children and he loves animals.

Aapo Korte on janakkalalainen filatelisti, runoilija ja taiteen ystävä, joka rakastaa kirjoittamista ja taiteen tekemistä.

Filatelistina hän on keskittynyt postihistorian keräämiseen ja tutkimiseen sekä postikorttien keräilyyn. Hän on kirjoittanut kymmeniä artikkeleita postimerkki- ja keräilylehtiin.

Runoilijana hän pitää erityisesti modernista runoudesta.

Taiteesta erityisesti abstrakti taide, moderni taide ja tietokonetaide ovat hänen mieleensä. Itse hän tekee lähinnä abstraktia taidetta tietokoneella.

Aapo Korte on kolmen lapsen isä ja eläinten ystävä. Nuoruudessaan Korte harrasti yleisurheilua Hämeenlinnan Kisassa; nykyään hän on penkkiurheilija ja jääkiekkojoukkue HPK:n kannattaja.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: fin

Umfang: 14 Seiten

Größe: 501,1 KB

ISBN: 9789515681430

Veröffentlichung: