Engel der wrake

ebook: Engel der wrake

Sprache - Sonstige

Read this eBook for free with the readfy App!

About the eBook

Sonny Boy Marsallus is een huurmoordenaar, een gokker en de financiële toeverlaat van hoeren die uit het wereldje willen stappen. Hij is ook de enige die het durft op te nemen tegen de gevestigde maffia van New Orleans. Maar als het Sonny Boy te heet onder de voeten wordt, vlucht hij naar de binnenlanden van El Salvador en Guatamala.

Jaren later deukt Sonny plotseling weer New Orleans op. Hij zoekt contact met detective Dave Robicheaux en overhandigt hem een notitieboek met aantekeningen over schimmige activiteiten in Midden Amerika. Sonny vraagt Robicheaux het boekje met geheimen te bewaren en het terug te geven als me niets overkomt. Kort hierna krijgt Robicheaux een tweede opdracht. Zijn hulp wordt ingeroepen door de familie Fontenot. Zij leven met nog vijf andere gezinnen op een stuk land dat nu wordt opgeëist. Door de speculant Moleen Bertrant.

Waarom wil hij dat land zo graag hebben? En welke rol speelt Ruthie Jean Fontenot, met wie Bertrand al jaren een stiekeme verhouding heeft? Als Robicheaux besluit de zaak tot de bodem uit te zoeken, komt hij in aanraking met een huurmoordenaar die in zijn duistere verleden te maken heeft gehad met een collega Sonny Boy Marsallus ...


About the Author

James Lee Burke is een internationale bestsellerauteur. Zijn eerdere boeken werden door de pers lovend ontvangen.

Product Details

Publisher: Skinnbok

Genre: Sprache - Sonstige

Language: dut

Size: 350 Pages

Filesize: 845.0 KB

ISBN: 9789979643593

Published: