Buitenaardse aanwezigheid (EXO-TERRESTRIAL-FORCES 1)

eBook: Buitenaardse aanwezigheid (EXO-TERRESTRIAL-FORCES 1)

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Buitenaardse intelligenties opereren onopgemerkt op Aarde. De grootste wereldwijde veiligheidsdienst, Life-Int-Ltd, wordt zich hiervan bewust. Sigurd Westall, een nieuwe werknemer van het bedrijf, wordt meteen na zijn basistraining op de buitenaardse wezens gezet. Niemand, behalve zijn directe superieur, weet dat hij al sinds zijn puberteit een speciale gave heeft. Hij wordt ingedeeld bij een team van specialisten die op pad gaan om de aliens op te sporen. Wanneer het tot een directe confrontatie komt, is het alleen dankzij deze gave dat hij overleeft.
Samen met het vrouwelijke ruimteschip Paurusheya bereikt Sigurd Westall de maan Japetus van Saturnus. Daar vindt hij een enorm maanstation dat is ingebed in de bergrug aan de rand van het donkere halfrond. Het station is ook de bestemming van de vreemdelingen in het kleine ruimteschip dat hij achtervolgt. Sigurd probeert aanvankelijk in zijn eentje zijn twee ontvoerde collega's te vinden. Maar als hij al snel wordt ontdekt door de buitenaardse wezens, wordt hij gedwongen om terug te vechten. Hij krijgt hulp van een kant die hem naarmate het verhaal vordert in een persoonlijke crisis stort.


Über den Autor

Jens F. Simon is altijd een dromer geweest die zich meer in zijn eigen fantasiewereld bewoog dan in de werkelijkheid. Nadat hij zijn militaire dienstplicht had vervuld, begon hij rechten te studeren. Toen zijn ouders onverwacht stierven, stopte hij met zijn studie en verdiende hij de kost met klusjes. Na het mislukken van zijn eerste relatie ontmoette hij de vrouw van zijn dromen en stichtte hij een gezin. Tegenwoordig schrijft hij de fantastische verhalen die hem zijn hele leven vergezellen.

Abonneer je op het Jens F. Simon-kanaal op WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029VaDCFCkBKfhsJQwosr1M

Produkt Details

Verlag: S. Verlag JG

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: dut

Umfang: 378 Seiten

Größe: 0 Bytes

ISBN: 9783966747035

Veröffentlichung: