Ny Teori om Fusionsenergin

eBook: Ny Teori om Fusionsenergin

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Skriften handlar om en ny teori om hur fusions-processerna på solen och de andra stjärnorna går till, egentligen. Men kan också ses som ett inlägg i debatten om modern fysik, ett inlägg i en sedan lång tid, 100 år eller mer, pågående debatt om och kritik av modern fysik och astrofysik. Som bör intressera filosofiskt och naturvetenskapligt lagda personer. Men jag kommer inte endast med kritik av det gamla världsbilden.

Nej, jag avser också att presentera ett trovärdigt och mer spännande och fruktbara tekniska alternativ. Jag kommer också och inte minst med oerhört viktiga och nödvändiga praktiska lösningar på klimatkrisen och energikrisen.

Dessa alternativ bygger på nya upptäckter och insikter om hur naturen, vår sol och de andra stjärnornas fusions-processer egentligen fungerar; nya upptäckter och insikter som inte fanns tillgängliga då den moderna fysiken och kosmologin utformades på 1920- och 1930- talen, men vars felaktiga grunder fortfarande gäller. Trots långvarig och ihållande kritik av bl.a. Albert Einstein.


Über den Autor

Pensionerad kemiingenjör och industrimekaniker. Innan pensionering de 20 senaste åren på Norsk Hydro. Men främst självlärd inom filosofi, partikelfysik och kosmologi.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: Swedish

Umfang: 16 Seiten

Größe: 2,3 MB

ISBN: 9789180974073

Veröffentlichung: