Vull fer-te algunes preguntes

eBook: Vull fer-te algunes preguntes

Sprache - Spanisch

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

La Bodie Kane és la creadora d'un pòdcast d'èxit. Quan la conviden a fer classes a l'escola Granby, on va passar l'adolescència, es veu abocada a recordar l'episodi més terrible de la seva vida: l'assassinat de la seva companya d'habitació. Vint anys després passeja pels escenaris d'aquest crim que no ha sigut capaç de deixar enrere i del qual mai ha acabat d'aclarir la veritat. Quin paper hi van tenir, ella i la resta dels seus companys? L'home a qui van declarar culpable és realment el veritable assassí?

Rebecca Makkai revisita el gènere del true crime i n'ensenya les costures en aquesta novel·la de prosa brillant i propulsiva. L'autora explora l'ambivalència de la culpa, la complexitat de la veritat, i qüestiona la morbositat i el perill de l'adopció de certs discursos.

De l'autora d'Els grans optimistes, Premi Llibreter 2022 i finalista del Premi Pulitzer 2019


Über den Autor

Rebecca Makkai (Chicago, 1978) és escriptora, professora de la Universitat de Sierra Nevada i de la Universitat de Northwestern, i directora artística del centre per a escriptors StoryStudio Chicago. És autora de les novel·les The borrower (2011), The hundred-year house (2014) i Els grans optimistes, que va ser finalista del Premi Pulitzer 2019 i del National Book Award 2018 i va rebre diversos guardons internacionals. També se n'han adquirit els drets per fer-ne una pel·lícula. A Catalunya, l'obra va guanyar el Premi Llibreter Altres Literatures el 2022. Vull fer-te algunes preguntes és la seva segona novel·la traduïda al català i ha estat considerada una de les millors novel·les de l'any per The New Yorker, Time o The Guardian, entre d'altres.

Produkt Details

Verlag: Edicions del Periscopi

Genre: Sprache - Spanisch

Sprache: Spanish

Umfang: 568 Seiten

Größe: 2,1 MB

ISBN: 9788419332684

Veröffentlichung: