Arpiset haavat

eBook: Arpiset haavat

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

"Samassa lensivät kymmenien sotilaiden vaatteet rantahiekalle. Alastomat miehet kantoivat Vuokseen kävellessään asettaan pään yläpuolella ja hylkäsivät sen vasta, kun vesi ulottui hartioiden tasolle."

Arpiset haavat on tositapahtumiin perustuva kertomus eteläsavolaisesta kylästä ja siellä asuvasta Toivasen perheestä, jonka elämää sota, maaseudun työt, henkilökohtaiset ja valtakunnalliset talousvaikeudet sekä poliittiset aatteet rytmittävät ja riepottelevat.

Kirjassa kuvataan suomalaista kyläelämää 1930-1960- luvuilla realistisesti, paikoitellen jopa henkilöhahmoja karrikoiden. Murredialogit, värikkäät kyläpersoonat, upeat kuvaukset sotarintamalta ja Toivasen perheen haastavat vaiheet tarjoavat koukuttavan lukuelämyksen. Toivakan tyyli on rehellinen, rohkea ja maanläheinen. Hän ei kaunistele eikä säästele sanojaan.


Über den Autor

Toivakka on 17-vuotiaana aloitetusta vapaaehtoisesta varusmiespalveluksesta päätynyt lähes suoraan Rajavartiolaitokseen rajavartijaksi ja myöhemmin passintarkastajaksi. Liikunnallinen, yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut Toivakka on harrastanut kirjoittamista koko ikänsä ja on hyvin tuottelias kirjoittaja. Arpiset haavat on hänen ensimmäinen julkaistu romaaninsa ja se perustuu hänen omiin lapsuuden- ja nuoruudenkokemuksiinsa.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: fin

Umfang: 426 Seiten

Größe: 493,4 KB

ISBN: 9789528042228

Veröffentlichung: