Magnesium

eBook: Magnesium

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Syöpä, sydäntaudit, Alzheimer, autoimmuunisairaudet, ruuansulatushäiriöt, keuhkoahtaumat, reuma, lihavuus, sokeritauti, tartuntataudit, tuki- ja liikuntaelinten sairaudet aiheuttavat kaikki hapettumista ja ovat hapetusstressin aiheuttamia.
Kirja muuttaa käsityksen terveyden ylläpidosta ja antaa alan ammattilaisen perustellun näkemyksen tärkeimmistä ravinteista ja muutamasta (Ca, Fe, Cu), joita pitää välttää.

Magnesium lievittää luonnollisesti sairauksien aiheuttamia vaurioita. Terveyden ylläpito tarvitsee monia ravinteita ja hormoneja, eikä yksikään ravitsemusohjelma menesty ilman magnesiumin ja C-vitamiinin riittävää päivittäistä saantia. Kaikki magnesiumista kerrottu hyvä on totta! Löydä miksi ja miten magnesiumin eri yhdisteet sekä sitä tukevat lisäravinteet vaikuttavat.

Kirja sisältää riittävästi dokumentaatiota kriittisellekin lukijalle ja on kuitenkin niin selkeä, että kiinnostuneen lukijan on helppo hahmottaa periaatteet ja ravinteiden käyttö.


Über den Autor

Thomas Levy on kirjoittanut C-vitamiinista alan parhaan teoksen ja tässä magnesiumiin keskittyvässä kirjassa tuodaan esiin magnesiumin elintärkeä rooli sekä sen toimintaa tukevat kumppanit. Levy on parhaita asiantuntijoita kuvaamaan ihmisen oireiden perustana olevan hapetusstressin synty- ja vaikutusmekanismit sekä miten magnesium ja antioksidantit palauttavat solujen, elinten ja koko kehon toimintakyvyn sekä terveyden. Levy on vuosikymmenten työllä avannut selkeän näkemyksen sairauksiin ja esittelee elegantit, yksinkertaiset keinot oikealle parantumiselle, joka ei vain poista oireita vaan kohjaa sairauden perussyyt.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: fin

Umfang: 312 Seiten

Größe: 836,5 KB

ISBN: 9783757848422

Veröffentlichung: