Tungmetall

eBook: Tungmetall

Belletristik & Literatur

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Marika Wenger, doktorand i paleontologi vid universitetet i Basel, hittar en tidig morgon sin bästa väninna Franca mördad. Ett försvunnet examensarbete och ett gräl de båda kvinnorna emellan leder till att Marika blir starkt misstänkt, inte bara i polisens ögon.
För att rentvå sig själv och hedra sin väninna börjar Marika på egen hand söka efter den verklige gärningsmannen, hela tiden med polisen hack i häl. Hon tar mycket stora risker, när hon så småningom kommer allt närmare Francas mördare.

"Tungmetall" - en lättillgänglig och spännande kriminalroman på temat miljö.


Über den Autor

Ina Haller är född 1972 i Wuppertal i Tyskland och bor idag med sin familj i Schweiz. Hon är utbildad geolog med skrivandet som hobby. På hennes repertoar finns bl.a. berättelser för barn och kriminalromaner.

Ina Haller började skriva i samband med arrangemanget "Novemberschreiben", som går ut på att skriva så många ord som möjligt under en månads tid.

"Tungmetall", som är hennes första bok i svensk översättning, är också hennes första kriminalroman. Den tillkom tack vare "Novemberschreiben" och författaren vann en skrivartävling med den vid ett av sina tyska förlag. I "Tungmetall" har hon vävt in sina kunskaper i geologi, något som ger boken en speciell framtoning.

Ina Haller har verkligen fångats av skrivandet och efter "Tungmetall" som kom på tyska 2012 har hon gett ut två kriminalromaner till och 2015 kommer ytterligare en.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Belletristik & Literatur

Sprache: Swedish

Umfang: 172 Seiten

Größe: 451,2 KB

ISBN: 9789175695211

Veröffentlichung: