Rooman tuho

eBook: Rooman tuho

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Maailmanhistorian merkititapahtuma avautuu uudella tavalla. FT Tapio Tiihosen teossarja Länsi-Rooman perikadosta tiivistyy palapeliksi liiallisesta hyveestä ja maailmanpalosta - alkuperäislähteiden pohjalta. Tuhon kierre leimahtaa liekkiin ja polttaa savuna, pappien suitsukkeeksi kutsumana, ilmaan roomalaisen yhteiskunnan.
Kansainvaellusten vaiheet näkyvät ratkaisuvuosinaan 374-410 jKr. Taloudellinen romahdus, sotilaallinen tuho, poliittinen häviö kulttuurirappio kietoutuvat kuolontanssiksi barbaarien sirotellessa palavassa kaupungissa keisarien hautojen tuhkat taivaalle.
Maisemat ja tunnelmat vaihtuvat, mutta tuho tulee peruuttamattomasti ja alkaa järjen valon nielevät pimeä keskiaika.


Über den Autor

Tapio Tiihonen on kirjoittanut aiheesta kymmenosaisen kirjasarjan. Tämä on on kokoomaesitys, jossa pääosassa ovat aikalaiset omine kommentteineen. Tiihonen on kirjoittanut yli 20 kirjaa, joista tietokirjoja yli kymmenen. Hänen skaalansa ulottuu virallisesta ja polulistisesta historiasta action-kirjoihin ja elämänkertoihin. Hän kirjoittaa myös englanniksi ja on oman firmansa Book Towns Grouip toimitusjohtaja. Hän on todennut: "En ole koskaan markkinoinut itseäni. Olisikohan aika aloittaa." Hänen tasoisensa kirjailijan kohdalla vastauksen täytyy olla vain ja ainoastaan myönteinen.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: fin

Umfang: 720 Seiten

Größe: 8,2 MB

ISBN: 9789528024668

Veröffentlichung: