Forats

eBook: Forats

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Aquest món nostre és ple de forats. Hi ha forats pertot arreu. Forats a terra, a la samarreta, a la butxaca... i fins i tot més enllà -que potser no són forats negres, aquells objectes misteriosos que hi ha a l'univers? Hi ha forats pertot arreu. Qui els oblida no té sinó un bon forat a la memòria.
«Prepara't per fer un viatge. Espera't uns segons aquí on ets. No et moguis. Aviat arribarà una roda. Hauràs d'enfilar-te a dalt. I deixar-te portar. Ja ve. La veus? Puja. De pressa, la roda comença a girar.» -del pròleg d'Aina Torres Rexach.


Über den Autor

Klaus Ebner va néixer el 1964 a Viena, Àustria. És narrador, assagista, poeta i traductor. És llicenciat en Filologia Romànica i Germànica, i en Traductologia (Universitat de Viena). Tot i que la major part de la seva obra és escrita en alemany, també escriu poemes en català. El seu primer poemari català ha estat publicat el 2009 a la Cerdanya. Ha obtingut diferents premis de literatura a Àustria, i el Premi de Poesia Parc Taulí 2014, amb el poemari «Blaus».
«Forats» és el quart poemi original en català.
Ha obtingut diferents premis de literatura a Àustria, i el Premi de Poesia Parc Taulí 2014, amb el poemari Blaus.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: cat

Umfang: 68 Seiten

Größe: 532,4 KB

ISBN: 9788413732220

Veröffentlichung: