Marie - Kolme morsianta

eBook: Marie - Kolme morsianta

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Mariella oli onnea päästä esittämään Weimarin Kansallisoopperaan morsian Susannan roolin Mozartin Figaron häissä. Ensi-iltapäivä oli monella tavalla merkityksellinen,ei vain hänelle itselleen, vaan myös hänen sisarelleen Charlottelle. Säveltäjä Richard Straussin suosituksesta Marie kiinnitettiin kuorolaulajaksi Bayreuthin musiikkijuhlille. Siellä tuleva laulajatar näki vaikuttavia oopperaesityksiä, tutustui moniin suurenmoisiin taiteilijoihin ja oppi paljon uutta. Onnistuminen Figaron häiden morsiamena vaikutti siihen, että hän sai myös morsian Zerlinan osan Mozartin Don Giovannissa. Ensi-illassa Marie ajautui katsojia kuohuttaneeseen skandaaliin. Mutta kuka rientääkään pelastamaan vaikeuksiin joutuneen nuoren naisen. Kuuluisa säveltäjä Edvard Grieg saapuu yllättäen ensikonserttiin. Elämä on täynnä yllätyksiä. Nuori Marie joutuu kokemaan, että huomenna on kaikki toisin.


Über den Autor

Porvoossa asuva Eila Sarkama-Voigt sai toimittaja-aikanaan runsaasti kiitosta asiantuntevista musiikkia käsittelevistä kirjoituksistaan. Hänellä on laulajan koulutus, hän on esiintynyt laulajana ja näyttelijänä ja kirjoittanut näytelmien käsikirjoituksia. Kaksi ensimmäistä Marie-kirjaa valittiin vuoden 2013 Kalle Päätalo kilpailussa kolmen parhaan joukkoon. Erityiskiitosta sai kirjoittajan klassisen musiikin tuntemus.
"Jokaisella sivulla on tietoa viihdyttävällä ja luettavalla tavalla. Kirjat olivat minulle suuri lukukokemus. Rakastuin niihin".

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: fin

Umfang: 256 Seiten

Größe: 964,8 KB

ISBN: 9789528055792

Veröffentlichung: