Raklev's humørpiller

eBook: Raklev's humørpiller

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Raklev's humørpiller.

Pas på! - Indholdet er vanedannende.

Du kommer til at opleve hvordan mange danske ord kan have mere end en betydning og forklaret med en humoristisk eller sarkastisk undertone.

Det kan blive vanedannende fordi du sikket selv vil støde på ord eller sætninger fra det danske sprog, der bare kan opfattes forskelligt - ikke bare på grund af ordet i sig selv, men også hvordan det udtales.

Træk på smilebåndet - og rigtig god fornøjelse!


Über den Autor

Michael er i bund og grund projektleder fra IT verdenen - nørd, støvet men ikke kedelig.

Gennem tiden og i mange af hans projekter har han haft behov for at løfte motivationen - og hvad er bedre end humor - ligegyldigt hvor plat det er.

Han giver et befriende pift til den grå hverdag - og hvor vi bare tænker - neeej nu ikke igen en Raklev. Alene det giver os motivation - de korte sekunder, hvor vi sammen oplever et smil, et ha ha ha - og lad os så komme videre.

Mange af hans tidligere kollegaer har udråbt - åhhhh nej nu ikke igen - men ofte har tankegangen alligevel forfulgt dem og de er kommet tilbage med humor af samme skuffe.

Michael siger tak til alle læsere samt tidligere og fremtidige kollegaer, der får et ha ha ha smil på læben og bare får en lidt sjovere hverdag.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: dan

Umfang: 96 Seiten

Größe: 129,1 KB

ISBN: 9788771454826

Veröffentlichung: