Klodernes Kamp

eBook: Klodernes Kamp

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

War of the Worlds er en science fiction-roman udgivet i 1898 af H.G. Wells, der beskriver, hvordan England invaderes af rumvæsener fra Mars. Det er en af de bedst kendte beskrivelser af en fremmed invasion af Jorden. Den danske oversættelse har titlen "Klodernes kamp".

Bogen og dens historie har givet grobund til en lang række nye bøger, film og endda som et yderst realistisk radiospil af Orson Welles, udsendt i 1938; radiospillets form af direkte nyhedsreportage fik nogle lyttere til at gå i panik.


Über den Autor

H. G. Wells er en af de ejendommeligste blandt det moderne Englands Forfattere. Han forener en forbløffende frodig Fantasi med en skarp og stringent Logik i Tankegangen og er på een Gang en ægte Romantiker og et fuldt ud moderne Menneske med grundige naturvidenskabelige og socialøkonomiske Kundskaber. Han giver sig med Forkærlighed i Lag med Fremtidsproblemer og sociologiske Spørgsmål, og i hans Behandling af dem sporer man jævnligt en dyb men optimistisk Alvor bag den lune Humor og den ofte hvasse Satire.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: dan

Umfang: 204 Seiten

Größe: 470,8 KB

ISBN: 9788743017134

Veröffentlichung: