MINIMALISME...De Eenvoudigste Manier Van Leven In De Wereld

eBook: MINIMALISME...De Eenvoudigste Manier Van Leven In De Wereld

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Hoe minimalisme ook je leven ten goede kan veranderen!

Je moet altijd gelijke tred houden met anderen? Stress en ontevredenheid bepalen je dagelijkse leven en je weet niet hoe je je leven ten goede kunt veranderen?

Dan voel je je hetzelfde als in mijn verleden, totdat ik mijn leven veranderde en overging op een minimalistische levensstijl! Dus aarzel niet en begin nu aan een eenvoudig, gelukkig en stressvrij leven met mijn minimalistische gids!

Onze wereld van vandaag wordt gevormd door consumptie en we worden elke dag geconfronteerd met reclame die ons suggereert dat materiële goederen ons geluk en tevredenheid brengen. Het gaat erom zoveel mogelijk geld te verdienen om een leven in materiële overvloed te leiden. Maar deze levensstijl wordt geassocieerd met veel stress, werk en weinig tijd voor de belangrijke dingen in het leven zoals vrienden en familie. Dit roept de onvermijdelijke vraag op: is het allemaal de moeite waard?

Ik wil u graag dichter bij een levensstijl brengen die het tegenovergestelde is van overmatige consumptie: minimalisme. Minimalisme zal weer rust, vrede en vreugde in je leven brengen. Met dit boek begrijpt u waarom het tijd is om de consumptiemaatschappij de rug toe te keren en een minimalistische levensstijl te cultiveren. Hier geef ik u een gedetailleerde stap-voor-stap instructie voor uw eigen individuele weg naar een minimalistisch leven. Ik zal u uitleggen wat minimalisme is en wat het u persoonlijk brengt, hoe u in een minimalistisch leven begint en welke methoden en tips u helpen om een minimalistisch leven op lange termijn te leiden.

Verspil geen tijd meer en maak eindelijk weer tijd voor de belangrijke dingen in het leven: Meer geld, tijd, vrede en liefde!

Laat het niet bij het dromen. Doe iets goeds voor jezelf en neem de tijd voor deze gids. Aarzel dus niet en neem de eerste stap in je nieuwe, eenvoudige, gelukkige en stressvrije leven. Probeer het uit - het is de moeite waard!


Über den Autor

My great passion are books, and that's why I started writing some books some time ago. It gives me particular pleasure to make life easier for readers, with my guides and to solve their problems. In doing so, I consciously choose topics that are close to my heart. The books are comprehensible, practical and written with light feather, so that reading the numerous tips, exercises and suggestions is just as much fun as trying them out.

Produkt Details

Verlag: epubli

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: dut

Umfang: 0 Seiten

Größe: 73,0 KB

ISBN: 9783746763217

Veröffentlichung: