Tuli og hennes tre Isblomster

eBook: Tuli og hennes tre Isblomster

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

"Tuli og hennes 3 isblomster" forteller et eventyr om en jente langt opp i nord. Der opplever Tuli en lignende skjebne som Askepott. Helt oppe i nord er isblomster et tegn et for rent hjerte. Bare den som bærer kjærligheten i seg kan puste vidunderlige isblomster.
Prinsen henfaller Tulis isblomst med det samme. Men gjennom trolldom knyttes isblomstene prinsen til den ondskapsfulle stemorens datter. Med hjelp av dyrene som står ved hennes side, en trollmann og hennes hemmelighetsfulle sang lykkes Tuli likevel til slutt å gifte seg med prinsen. Et spennende eventyr med magisk trolldom der kjærligheten seirer.

"Tuli und ihre drei Eisblumen" ble utgitt 2015 som lydbok (på tysk språk) og nådde også gjennom som konsertlesning til mange store og små barn. Med skjønn musikk, svevende som iskrystaller og Carinhas sang som gjengir hennes hjertes språk.
Den kjærlighetsfulle historien minner sitt publikum delvis om fortryllelsen fra filmen "Frost" - og litt om det magiske eventyret "Tre nøtter til Askepott / Believe In Three Hazelnuts - Carinha / Tri orisky pro Popelku".


Über den Autor

Siden 2008 har kunstnerparet Carinha K. Bleckert og Adrian Thomé samarbeidet som forfattere og komponister. Når de ikke skriver barnefortellinger, opptrer de sammen som musikere med egne sanger og musikk.

Produkt Details

Verlag: Adrian Thome Verlag

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: nor

Umfang: 32 Seiten

Größe: 1,8 MB

ISBN: 9783946678205

Veröffentlichung: