Ah Şu Biz Türkler!

eBook: Ah Şu Biz Türkler!

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Bazı yazı ya da kitaplar vardır ya hani. Okudum hayatım değişti denilen kitaplar. İşte elinizdeki bu kitap öyle kitaplardan değil. Kitap, sadece bir solukta okuyacağınız, keşke bitmeseydi diyeceğiniz, bazı sayfalarında düşünecek, bazılarında güleceğiniz cinsten. Aslında bir bakıma insanımızı anlatan, muzipliğini, zekasını, yansıtan bir kitap. Bir Hacivat-Karagöz kukla tiyatrosu, bir İsmail Dümbüllü ortaoyunu, bazen de Mevlâna, Yunus derinliği ve hoşgörüsünü, bazen de hicvini, yakalayacağınız bir çalışma.

Bu kitaptaki yazılar, yıllarca e-posta kutuma düşmüş, değişik mecralarda rastladığım, not aldığım yazıların bir derlemesinden ibaret. Sahiplerini bulabildiğim yazıları ilgili yerlere ekledim.

Kitap, insanımızı, bizi anlatıyor, bir bakıma kendimize ayna tutuyor. Her bir hikayede, alıntıda ayrı bir özelliğini yakalayacaksınız.


Über den Autor

Savas Bozbel, geboren 1970 in Nevsehir/Türkei. Er studierte von 1989 bis 1993 Rechtswissenschaft an der Juristischen Fakultät von der Universität Istanbul. 1998 absolvierte er sein LL.M Studium an der Universität (LMU) München. Im Anschluss daran hat er seine Promotion an der Juristischen Fakultät der Universität Regensburg 2003 abgeschlossen. Nach seiner Promotion kehrte er im Jahre 2003 in die Türkei zurück und er hat an verschiedenen Universitäten in Istanbul und Antalya tätig. Er übt zur Zeit eine beratende Tätigkeit für Unternehmen in Istanbul und Nürnberg aus.

Produkt Details

Verlag: epubli

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: tur

Umfang: 188 Seiten

Größe: 562,1 KB

ISBN: 9783741893476

Veröffentlichung: