Keisarilla ei ole vaatteita!

eBook: Keisarilla ei ole vaatteita!

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Yli 3500 vuoden ajan kannabis eli hamppu eli marihuana on ollut kulttuurista ja maasta riippuen joko eniten käytetty tai yksi eniten käytetyistä lääkekasveista.

Hampunsiemenet sisältävät proteiineja eli valkuaisaineita ja välttämättömiä rasvahappoja ihanteellisessa suhteessa ihmisen ravitsemusta ajatellen.

Isochanvre, hampun varren sisäosia ja kalkkia sisältävä ranskalainen rakennusmateriaali, suorastaan kivettyy ja kestää vuosisatoja. Arkeologit ovat löytäneet Etelä-Ranskasta merovingien (500 - 751 jaa.) aikaisen tästä materiaalista rakennetun sillan.

Keisarilla ei ole vaatteita! (engl. The Emperor Wears No Clothes) on kannabisaktivisti Jack Hererin (1939 - 2010) kirjoittama kuuluisa kannabiksen laillistamiseen pyrkivä teos. Kirja käsittelee mm. hampun historiaa sekä siihen liittyviä poliittisia mielipiteitä ja salaliittoja.


Über den Autor

Jack Herer (18. kesäkuuta 1939 New York, New York - 15. huhtikuuta 2010 Eugene, Oregon) oli yhdysvaltalainen kannabisaktivisti, joka tunnetaan erityisesti "hamppuraamattuna" pidetyn Keisarilla ei ole vaatteita! (engl. The Emperor Wears No Clothes) -kirjan kirjoittajana.

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: fin

Umfang: 299 Seiten

Größe: 8,7 MB

ISBN: 9789523307711

Veröffentlichung: