Back In Time

eBook: Back In Time

Sprache - Sonstige

Jetzt kostenlos lesen mit der readfy App!

Über das eBook

Cody Blairs halusi vain olla veljensä kanssa. Ei sillä ollut pienelle punapäälle merkitystä, oliko hänellä kansalaisuutta tai mitään muutakaan seurattuaan veljeään Damienia Yhdysvaltoihin väärennetyn passin turvin. Kunhan vain he olivat elossa ja yhdessä. Hän ei tarvinnut ketään muuta kuin veljensä. Muita ei heidän perheestään enää ollut jäljellä...

Kaikki tulee muuttumaan myöhäisen kotiinpaluun päädyttyä sairaalaan ja Cody kohtaa Tim Hardinin. Vaalea kovanaama ei kaihda likaisempiakaan keinoja selvittää pienen punapään synkät salaisuudet ja miten nuori nainen liittyi Damieniin, nuorukaiseen, joka oli hänen suojeluksessaan.

Mikä ajaa sisarukset itsemurhatehtävään Ranskaan?

Damien tarkistaa silmämääräisesti mukaan ottamansa varustesalkun sisältöä. Selviytymisköysi, siima, kaksi kääntöveistä, peili... Kaikki nopeasti haalittu oli mukana. Aseet he ostaisivat matkan varrelta.
"Puhelin", mies murahtaa ojentaen kättään odottavasti. Huultaan purren nainen ojentaa sen mitään sanomatta ja seuraa kuivin silmin sen hajoamista asfalttiin. Mies toistaa saman omalle puhelimelleen ja sytyttää sitten savukkeen heille molemmille.
"Nyt meillä ei ole täällä enää mitään. Lähdetään lopettamaan tää sota", hän huokaa viimein istuutuen kuskin penkille.


Über den Autor

Kirjoittaisitko minulle? Siitä kaikki joskus sai alkunsa. Pöytälaatikkoni on täynnä ja joskus se on tehtävä... Päästää Damien kertomaan tarinaansa eteenpäin muillekin kuin rakkaille työkavereilleni. Tahdon myös kiittää lähipiiriäni. Kiitos kun uskoitte minuun, kun ei oma usko riittänyt!
Nauttikaa, niin minäkin tein tätä kirjoittaessani!
Anne Laurikainen

Produkt Details

Verlag: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Sprache: fin

Umfang: 512 Seiten

Größe: 1,5 MB

ISBN: 9789523390409

Veröffentlichung: