Munken og badekirurgen

ebook: Munken og badekirurgen

Sprache - Sonstige

Read this eBook for free with the readfy App!

About the eBook

En badekirurg, også kendt som Stübner i middelaldersproget, er en meget gammel stillingsbetegnelse for operatøren af et badehus. Erhvervet har været kendt siden middelalderen. På den ene side var barbererne de små menneskers læger, der ikke havde råd til råd fra de læger, der havde studeret. På den anden side var de vigtige assistenter for den akademisk uddannede lægestand. Ligesom feltsakserne udøvede de et højt respekteret, men ikke videnskabeligt akkrediteret, helbredende erhverv.
Det omfattede badning, kropspleje, kosmetik og delområder inden for kirurgi, tandpleje og oftalmologi, som kun lige var begyndt at udvikle sig. Aktivitetsområdet omfattede for eksempel cupping og blodårer samt pleje af mindre sår. Bogtekst tosproget på tysk og dansk.


About the Author

Mange af mine venner og læsere spørger mig, hvordan du formår at skrive så mange bøger på så kort tid. For at være ærlig kan jeg ikke engang selv svare på dette tilsyneladende simple spørgsmål. Jeg tror, det er min indre stemme, der vil skændes med mig hele tiden.
Og så, som ved et trylleslag, flyder tankerne næsten automatisk ind i tastaturet på min computer.

Product Details

Publisher: Books on Demand

Genre: Sprache - Sonstige

Language: dan

Size: 364 Pages

Filesize: 1.3 MB

ISBN: 9783756878291

Published: