Educar adolescents... Sense perdre la calma

ebook: Educar adolescents... Sense perdre la calma

Sprache - Sonstige

Read this eBook for free with the readfy App!

About the eBook

"Vigila", "per aquí no", "espera", "compte!"... Així reaccionem sovint a comportaments de nois i noies adolescents. Hem oblidat que nosaltres també ho vam ser? I que sentíem el mateix desig d'explorar, d'anar més enllà?

Jaume Funes ens parla de l'univers adolescent: l'atracció pel risc, els amors, la necessitat del grup, internet, l'escola... Però, sobretot, ens convida als adults a perdre la por i a veure-hi més enllà dels problemes, a no excedir-nos en el control, a saber escoltar i preguntar i a acompanyar els nois i les noies en aquesta etapa de maduració.

Aquest llibre ajudarà que pares, mares i educadors puguem compartir la passió de conviure amb adolescents i voler continuar educant-los.


About the Author

Jaume Funes (Calatayud, 1947). Psicòleg, educador i periodista. Ha dedicat gran part de la seva vida professional als adolescents i joves i a les seves dificultats socials. Entre 2004 i 2007 va ser Adjunt del Síndic de Greuges per a la Defensa dels drets dels infants. És autor de diverses obres que reflexionen sobre el món dels adolescents i la responsabilitat educativa dels adults, i és també autor dels blogs.

Product Details

Publisher: Eumo Editorial

Genre: Sprache - Sonstige

Language: cat

Size: 192 Pages

Filesize: 608.4 KB

ISBN: 9788497665841

Published: